Taloushallinto / Talousvastaava, U-H Rakennus Oy / Vakituinen / HelsinkiU-H Rakennus Oy on korjausrakentamisen ammattilainen. Yritys toimittaa laadukkaat ratkaisut kaikkiin rakennustöihin sekä toimii kokonaisvastuullisena pääurakoitsijana erilaisissa rakennus-/ja saneerausprojekteissa pääkaupunkiseudulla. U-H Rakennus Oy on vakavarainen, tasaisesti kasvava ja jo asemansa vakiinnuttanut yritys, jonka palveluksessa työskentelee tällä hetkellä noin 40 ammattilaista. Liikevaihto vuonna 2017 ylitti 22 miljoonaa.

Etsimme asiakkaallemme kolmen henkilön taloushallintotiimiin Pohjois-Haagaan

TALOUSVASTAAVAA

vakituiseen työsuhteeseen. Vastaat itsenäisesti yrityksen talouden kokonaisuudesta ja toimit tiimin esimiehenä. Teet yhteistyötä ulkoistetun kirjanpitopalvelun kanssa ja tuotat toimitusjohtajalle liiketoiminnan johtamista tukevia raportteja.

Työtehtäviisi kuuluvat mm. :

  • Päivittäinen maksuliikenne ja tiliöinnit
  • Myyntisaatavien seuranta ja perintäasiat
  • Vakuutus- ja vakuusasiat
  • Verotus
  • Sidosryhmä- ja viranomaisraportointi
  • Laskutus ja ostolaskujen käsittely tiimin kanssa

Työ pitää sisällään myös myynti- ja ostoprosessiin liittyviä tehtäviä sekä tarvittaessa muita toimistotehtäviä. Sijaistat tiimisi palkanlaskijaa tarvittaessa, joten rakennusalan TESin tuntemuksesta ja palkkahallinnon osaamisesta olisi suurta etua. Tiimisi avustaa projektiorganisaatiota myös projektien hallinnoinnissa toiminnanohjausjärjestelmässä ja tilaajavastuuseen liittyvissä ym. lainsäädännöllisissä asioissa.

Tehtävä sopii parhaiten positiiviselle, ripeäotteiselle ja kokeneelle talouden ammattilaiselle. Ymmärrät kokonaisvaltaisesti taloushallinnon ja kirjanpidon prosesseja sekä tunnet kirjanpidon kannalta olennaisen lainsäädännön ja veroasiat. Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta ja kykyä johdon tukemiseen talouden näkökulmasta. Arvostamme mahdollista aiempaa kokemustasi rakennusalalta.

Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja kyky oppia uusia järjestelmiä. Toimit V10-toiminnanohjausjärjestelmän pääkäyttäjänä, lisäksi yrityksen käytössä on Google Apps-järjestelmä.

Työskentelet itsenäisesti, haluat ottaa vastuuta ja perehtyä sinnikkäästi uusiin asioihin. Kommunikoit sekä suomeksi että englanniksi joustavasti ja asiakaslähtöisesti eri ammattiryhmien edustajien ja asiakkaiden kanssa, ja saat asiat sujumaan. Tiimin jäsenillesi olet kannustava esimies.

U-H Rakennus Oy tarjoaa sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn mukavassa ja rennossa porukassa, jossa työt tehdään jämptisti, mutta hauskaakin saa olla!

Täytä hakemuslomake pikaisesti. Rekrytointiprosessi etenee aktiivisesti ja haastattelut ovat jo käynnissä. Haku on kuitenkin auki 31.3.2019. Liitä mukaan ajantasainen CV ja palkkatoive. 

Työ alkaa mahdollisimman pian, jotta saat kattavan perehdytyksen nykyiseltä talousvastaavalta.

Rekrytointia hoitaa Businessliken rekrytointikonsultti Eini Suominen, 09 682 90 804.

Työpaikan toimiala
Tehtäväalue
Tehtävä
Talousvastaava, U-H Rakennus Oy
Kaupunki
Helsinki
Kesto
Vakituinen