Pääkirjanpitäjä / Talouspäällikkö, AST / vakituinen / Helsinki

AST - Accounting Services Tilimatic Oy (AST) tarjoaa yhtenä alansa johtavista yrityksistä yrityksille kaikki taloushallinnon palvelut yhden katon alta lähes 40 vuoden kokemuksella; suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. AST:lla on laaja kokemus kansallisen ja kansainvälisen kirjanpidon hoitamisesta ja konserniraportoinnista, sekä Suomessa toimivien kansainvälisten tytäryhtiöiden ja sivuliikkeiden palvelemisesta. Konsultoimme ja tuemme yrityksiä myös henkilöstö- ja palkkahallinnon tarpeissa, ja toimitamme asiakasyrityksille sopivat IT-ratkaisut sekä jatkuvan tuen. Auktorisoitu Suomalainen tilitoimisto vuodesta 1979.


Haemme asiakkaallemme AST - Accounting Services Tilimatic Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen

PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ - TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

Ammattitaitoisessa joukossa on kasvun myötä syntynyt paikka vastuulliseen ja itsenäiseen työskentelyyn tottuneelle kansainvälisessä toimintaympäristössä toimineelle taloushallinnon ammattilaiselle. Työyhteisössä on vahvaa osaamista, joka auttaa selviytymään haasteellisissakin tilanteissa, lisäksi henkilökuntaa koulutetaan säännöllisesti. Osaamme pitää myös hauskaa yhdessä kevyemmän ohjelman merkeissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Mielellään Ekonomin / KTM:n tutkintoa
  • Vankkaa ulkoisen laskennan kokemusta, tilinpäätöstaitoa
  • Suomen ja englannin kielen sujuvaa osaamista, ruotsin kielten taito on etu
  • Hyvää järjestelmäosaamista
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja intoa tarttua uusiin haasteisiin


Luemme eduksi IFRS-tilinpäätösten tuntemuksen sekä kokemuksen UK- ja US-GAAP tilinpäätöksistä ja raportoinnista kansainvälisissä yrityksissä.

Etsimämme henkilö voi olla taloushallinnon kokenut konkari tai vaikkapa esimiesroolista asiantuntijarooliin pyrkijä osaaja, joka arvostaa kokenutta ja monitaitoista työnantajaa, jolla on vakiintunut asema alansa parhaiden joukossa.

Asiakkaamme tavoitteena on tarjota poikkeuksellinen tasokasta palvelua omille asiakkailleen, joten pääset tässä tehtävässä syventymään valittujen asiakkaiden talousasioihin perusteellisesti. Tämän vuoksi asiakkaamme myös arvostaa sitoutuvaa otetta ja pitkäjänteisyyttä.

AST - Accounting Services Tilimatic Oy tarjoaa mahdollisuuden kehittyä ammatissasi kansainvälistenkin asiakkaiden parissa ja osaavat työkaverit sekä taitojasi vastaavan palkan. Henkilöstöä arvostetaan ja työhyvinvointiin panostetaan monin tavoin tukien liikuntaharrastuksia ja tarjoamalla osittain subventoitua hierontaa toimistolla viikoittain. Lisäksi työntekijät saavat kattavan työterveydenhuollon ja lisäksi vielä enemmän terveydenhuollon kuluja kattavan vakuutuksen.

Viihtyisät ja modernit työtilat sijaitsevat ihanteellisesti Kampissa Helsingin keskusta-alueella.

Työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä ja työsuhde on vakituinen. Työsopimus tehdään suoraan Accounting Services Tilimatic Oy kanssa.

Jos tunnistat tässä mahdollisuuden itsellesi, tartu siihen heti! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointia hoitaa Businessliken seniorikonsultti Kristiina Palmu, 09 682 90 805.

Työpaikan toimiala
Tehtäväalue
Tehtävä
PÄÄKIRJANPITÄJÄ / TALOUSPÄÄLLIKKÖ
Kaupunki
Helsinki
Kesto
Vakituinen