Palkanlaskija, AST / vakituinen / Helsingin keskusta

AST - Accounting Services Tilimatic Oy (AST) tarjoaa yhtenä alansa johtavista yrityksistä yrityksille kaikki taloushallinnon palvelut yhden katon alta lähes 40 vuoden kokemuksella; suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. AST:lla on laaja kokemus kansallisen ja kansainvälisen kirjanpidon hoitamisesta ja konserniraportoinnista, sekä Suomessa toimivien kansainvälisten tytäryhtiöiden ja sivuliikkeiden palvelemisesta. Konsultoimme ja tuemme yrityksiä myös henkilöstö- ja palkkahallinnon tarpeissa, ja toimitamme asiakasyrityksille sopivat IT-ratkaisut sekä jatkuvan tuen. Auktorisoitu Suomalainen tilitoimisto vuodesta 1979.

Haemme AST - Accounting Services Tilimatic Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen

PALKANLASKIJAA

asiakasyritysten palkanlaskennan ja siihen liittyvän raportoinnin tehtäväkokonaisuuteen. Palkanlaskija sijoittuu osaksi noin 10 henkilön osaavaa, aikaansaavaa ja energistä palkkatiimiä, joka tukee ja auttaa työssäsi.

Toivomme, että:

• sinulla on jo vahva palkanlaskennan kokemus vähintään muutaman vuoden ajalta
• sinulla on kokemusta kansainvälisestä toimintaympäristöstä ja kulttuurisensitiivinen lähestymistapa
• sinulla on hyvät asiakaspalvelu- ja tiimityötaidot ja nautit ihmisten kanssa työskentelystä
• työskentelyotteeltasi olet itsenäinen ja aktiivinen ja
• viestit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Katsomme eduksi palkanlaskennan Personec W -ohjelmiston käyttökokemuksen.

AST - Accounting Services Tilimatic Oy tarjoaa mahdollisuuden kehittyä ammatissasi kansainvälistenkin asiakkaiden parissa ja osaavat työkaverit sekä taitojasi vastaavan palkan. Henkilöstöä arvostetaan ja työhyvinvointiin panostetaan monin tavoin tukien liikuntaharrastuksia ja tarjoamalla osittain subventoitua hierontaa toimistolla viikoittain. Lisäksi työntekijät saavat kattavan työterveydenhuollon ja lisäksi vielä enemmän terveydenhuollon kuluja kattavan vakuutuksen.

Viihtyisät ja modernit työtilat sijaitsevat ihanteellisesti Kampissa Helsingin keskusta-alueella.

Kiinnostuitko tilaisuudesta? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointia hoitaa Businessliken seniorikonsultti Kristiina Palmu, 09 682 90 805.

Työpaikan toimiala
Tehtäväalue
Tehtävä
Palkanlaskija
Kaupunki
Helsinki
Kesto
Vakituinen