Rahoitusalan back office -työntekijä / vakituinen ja määräaikainen / Helsinki

Haemme rahoitusalan kansainväliselle ja kasvavalle asiakkaallemme Back Office -tiimiin kielitaitoisia rahoitusalan kokemusta omaavia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin.

Työ on pääsääntöisesti monipuolista asiakaspalvelua niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin. Lisäksi teet yhteystyötä oman organisaatiosi muiden henkilöiden kanssa. Työ pitää sisällään vaihtelevia tarkastus-, selvitys-, päivitys- sekä ongelmanratkaisutehtäviä pankkien korttiasioihin liittyen. Back Office -tiimi tekee läheistä yhteistyötä Asiakaspalvelutiimin ja oman organisaatiosi muiden henkilöiden kanssa.

Tiimit ovat uusia ja kasvavia, eli nyt aloittavat henkilöt pääsevät mukaan vauhdikkaaseen ja kehittyvään työympäristöön!

Tehtävä sopii Sinulle, jolla on:

• kokemusta puhelimitse ja sähköpostitse hoidettavasta asiakaspalvelusta
• sujuva suomen ja englannin kielitaito, tulet toimeen myös ruotsin kielellä
• pankki-, rahoitus- tai luottokorttialan kokemusta sekä halua kehittyä alalla
• tarkka, huolellinen ja oma-aloitteinen työskentelyote

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työpaikka on hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pitäjänmäessä, moderneissa ja valoisissa tiloissa, innostuneessa porukassa!

Asiakkaamme tarjoaa sinulle erittäin mielenkiintoisen näköalapaikan kasvavassa yrityksessä. Saat tehtäviisi hyvän perehdytyksen ja tueksesi mukavan ja innostavan tiimin sekä esimiehen.

Jos haluat olla mukana kehittyvässä kansainvälisessä palveluorganisaatiossa, tartu tilaisuuteen! Lähetäthän sähköisen hakemuksesi mahdollisimman pian ja liitä mukaan myös englanninkielinen CV:si. Aloitamme haastattelut heti.

Valitulle henkilölle tullaan tekemään turvaselvitys.

Rekrytointia hoitaa Businessliken seniorikonsultti Kristiina Palmu, puh. 09 682 90805

Työpaikan toimiala
Tehtäväalue
Tehtävä
Rahoitusalan back office -työntekijä
Kaupunki
Helsinki
Kesto
Vakituinen ja määräaikainen