Taloushallinto / Finance Assistant / vakituinen / Vantaa

Renta on tuore kone- ja laitevuokraamo, joka tarjoaa modernit ammattikäyttöön tarkoitetut koneet, laitteet, telineet ja sääsuojat, logistiikan sekä asennus- ja purkutyöt lähes 60 toimipisteen verkostostaan Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Proforma liikevaihtomme tälle vuodelle on yli 155 MEUR ja palveluksessasi on yli 450 renttaajaa. Luottamuksesi arvoisia ammattilaisia, sellaisia me olemme!

Haemme asiakkaallemme Renta Groupille dynaamista ja tiimityössä viihtyvää
Talousassistenttia / Finance Assistantia pääkonttorille Vantaalle.

Tehtävässä työskentelet osana Suomen taloushallintotiimiä. Työtehtäväsi koostuvat konsernilaskentaan, kuukausi- ja vuosiraportointiin, tilinpäätökseen sekä rahoitukseen liittyvistä avustavista tehtävistä. Sinun on mahdollista vaikuttaa itse lopulliseen työnkuvaasi – haemme ensisijaisesti hyvää tyyppiä renttaamaan kanssamme.

Odotamme hakijalta:

  • mukautuvuutta muuttuviin tilanteisiin, itseohjautuvuutta, kehittämishakuisuutta sekä tiimityötaitoja
  • halua oppia uutta
  • it-orientaatiota – erinomaista Excel-osaamista
  • erinomaista englannin kielen taitoa
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • jo hieman hankittua työkokemusta, esim. rahoitus- ja pankkialalta hankittu työkokemus katsotaan eduksi

Rentan tehokas talousorganisaatio sekä kasvava ja kansainvälistyvä liiketoiminta tarjoavat mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Se edellyttää myös joustavuutta ja yhteen hiileen puhaltamista sekä tiimin tukena olemista arjen tekemisissä.

Rentan työkulttuuri on mutkaton ja rento, hierarkia matala ja autonomiaa tarjoava. Se arvostaa vastuunottoa sekä yksilön halua kasvaa ja kehittyä. Rentalla arvostetaan yhdessä tekemistä yhteisen päämäärän eteen. Haluaisitko sinä olla talousassistentti tällaisessa yrityksessä?

Työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä. Rekrytointi etenee vauhdikkaasti, joten toimi heti, jos tunnistat tässä itsellesi seuraavan askeleen urallasi!

Tehtävä on vakituinen.

Työpaikka sijaitsee Vantaalla.

www.renta.fi

Rekrytointia hoitaa Businessliken johtava konsultti Marju Vuorensalmi 09 682 90 802.

Työpaikan toimiala
Tehtäväalue
Tehtävä
Finance Assistant, Renta
Kaupunki
Vantaa
Kesto
vakituinen