Henkilöstöhallinto / HR Specialist / 6-9 kk / Vantaa

Asiakkaamme on alallaan globaali markkinajohtaja. Se on innovatiivinen teknologiayhtiö, jonka palveluksessa Suomessa työskentelee noin tuhat ammattilaista.

Haemme asiakkaallemme HR Specialistia noin 6-9 kuukauden sijaisuuteen energiseen HR-tiimiin. Tehtävän fokus on hallinnollisissa HR-tehtävissä:

  • palkkaprosessiin liittyvät tehtävät

Yrityksen palkanlaskenta on ulkoistettu; roolisi on ohjaava ja koordinoiva. Toivomme, että työkokemuksesi antaa eväät palkkahallinnon avustaviin tehtäviin, tes-tulkintaan, työaikaseurantaan ja -raportointiin, ohjeistamiseen jne.

  • esimiesten tukeminen
  • henkilöstön neuvonta ja ohjeistus
  • kehittämistehtävät oman kokemuksen ja kiinnostuksen mukaan

Asiakkaamme on voimakkaasti kasvava ja henkilöstöstään hyvää huolta pitävä yritys. Täällä pääset aidosti tekemään asioita, oppimaan uutta ja tuomaan omaa uniikkia osaamistasi kaikkien hyödyksi.

Yritys sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Vantaalla kuljitpa työmatkasi autolla, junalla tai bussilla.

Tässä mielenkiintoinen tehtävän HR-osaajalle, jolla on jo usean vuoden kokemus vastaavista tehtävistä, tai joka haluaa siirtyä palkkahallinnosta selkeämpään HR-rooliin.

Työ arvostetussa yrityksessä antaa myös hyvän potkun uralla eteenpäin!

Työ alkaa heti sopimuksen mukaan ja kestää vähintään 6-9 kuukautta. Rekrytointi on suoraan asiakasyrityksemme organisaatioon.

Hae tehtävää heti, haastattelut alkavat välittömästi.

Rekrytointia hoitaa Businessliken johtava konsultti, partneri Marju Vuorensalmi, 09 682 90 802.

Työpaikan toimiala
Tehtäväalue
Tehtävä
HR Specialist
Kaupunki
Vantaa
Kesto
6-9 kk