Jäsenrekisterinhoitaja, EK / vakituinen / Helsinki

Elinkeinoelämän keskusliitto EK on koko suomalaista elinkeinoelämää palveleva asiantuntija-organisaatio, jonka tehtävänä on luoda suomalaiselle yritys- ja elinkeinotoiminnalle entistä parempi ja kilpailukykyisempi toimintaympäristö. EK:hon kuuluu 24 toimialaliittoa ja yli 15 000 jäsenyritystä, joiden palveluksessa on noin 900 000 työntekijää. Elinkeinoelämän keskusliitto tarjoaa näköalapaikan suomalaiseen yritysmaailmaan ja yhteiskuntaan. EK on moderni vaikuttaja, joka tekee yhteistyötä yhteiskunnan kaikkien toimijoiden kanssa. Tutustu tarkemmin www.ek.fi

Haemme Elinkeinoelämän keskusliitto EK:lle

Jäsenrekisterinhoitajaa

vakituiseen työsuhteeseen. EK:n toimistolla työskentelee noin 80 hengen osaava ja aikaansaava asiantuntijaporukka.

Jäsenrekisterinhoitajana työskentelet kolmen hengen tiimissä, jossa vastaat tiettyjen EK:n jäsenliittojen jäsenrekisteritietojen ajantasaisuudesta Microsoft Dynamics 365 -ympäristössä. Työ on vaihtelevaa ja siihen kuuluu mm. tietojen keräämistä, tallentamista, tarkastamista, laskutusaineiston koostamista ja täsmäytystä. Tehtävässä olet paljon tekemisissä eri sidosryhmien, kuten jäsenyritysten ja liittojen pääkäyttäjien, kanssa. Tässä roolissa on mahdollista osallistua myös kehitystyöhön.

Tehtävä sopii henkilölle, jolla on:

  • kokemusta vastaavista työtehtävistä ja aito kiinnostus järjestelmien parissa työskentelyyn
  • tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi)
  • perustiedot talouden tunnusluvuista
  • vahva excel-osaaminen
  • numerotarkka, asiakaspalveluhenkinen ja huolellinen työote
  • hyvät vuorovaikutustaidot

EK tarjoaa mielenkiintoisen työyhteisön yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostuneelle henkilölle, jolla on vahva järjestelmäorientaatio. Sinua odottaa upea työpaikka toistensa kanssa viihtyvässä, kehittyvässä ja energisessä asiantuntijayhteisössä kilpailukykyisin eduin.

Työpaikka sijaitsee Etelärannassa, Helsingin keskustassa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Jos siis innostuit - toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi viimeistään 12.12.2018.

Rekrytointia hoitaa Businessliken seniorikonsultti Kristiina Palmu, 09 682 90 805.


Asiakaspalvelu, tietokanta, asiantuntija, liitto, järjestelmä, pääkäyttäjä

Työpaikan toimiala
Tehtäväalue
Tehtävä
Jäsenrekisterinhoitaja, EK
Kaupunki
Helsinki
Kesto
Vakituinen